ERZİNCAN / MERKEZ - Beşsaray İlkokulu

Beşsaray İlkokulu

BEŞSARAY KÖYÜ BEŞSARAY KÜME EVLERİ NO: 176 MERKEZ / ERZİNCAN
Vizyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller; Çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan; Değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
08:30/14:35
Kaloriferli
Ulaşım köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.
İl merkezine 8 km uzaklıktadır.